ESCAPA'T I GAUDEIX DE LES NOSTRES RUTES

Vall de Boí

La Vall de Boí és un municipi de la comarca de l’Alta Ribagorça el centre del qual és la vall de Boí, que dona nom al municipi. És un conjunt de valls i serralades de la part nord-oriental de la comarca, de la qual n’és el municipi més extens, entre la Vall de Barravés i la Vall Fosca.

Veure ruta

Delta de l’Ebre

El Parc Natural del Delta de l’Ebre es troba a la desembocadura del riu Ebre, a la província de Tarragona i a les comarques del Montsià i del Baix Ebre, a la part més meridional del Catalunya. Es va declarar espai protegit el 1983, i va ser ampliat posteriorment el 1986 amb una extensió de 7.736 hectàrees.

Veure ruta

Costa Brava

La Costa Brava és la costa gironina que comença a la roca de Sa Palomera (Blanes) i acaba a la frontera amb França, al municipi de Portbou; la seva longitud és de més de 200 km. Inclou el litoral de tres comarques: la Selva, el Baix Empordà i l’Alt Empordà.

Veure ruta

La Garrotxa

La Garrotxa és una comarca gironina prepirinenca que té un relleu molt muntanyós, amb bells paratges com els que es troben a la zona volcànica d’Olot, capital de la comarca, de gran interès geològic i natural.

Veure ruta

Vall i castells del Loira

Aquesta regió pren el nom del riu que hi passa per ella: el riu Loira. La Vall del Loira es troba a la regió de Centre-Vall del Loira i també és coneguda com el jardí de França.

Veure ruta

Alta Savoia

L’Alta Savoia (Haute-Savoie en francès) és un departament francès situat a la regió d’Alvèrnia-Roine-Alps. La capital és Annecy. Conta amb un patrimoni natural excepcional, el que més destaca és el massís del Mont Blanc.

Veure ruta

País Basc Francés

Iparralde és el conjunt de territoris històrics del País Basc sota administració francesa. Està constituït per 3 províncies: Baixa Navarra, Lapurdi i Zuberoa.

Veure ruta

Vols escapar-te?

Fes la teva reserva ara des de la nostra web i gaudeix de l’autocaravana que hagis triat durant les teves escapades i caps de setmana.
Reserva ara